Sidor

fredag 14 oktober 2011

Kira 3 veckor kvar

Nu börjar det närma sig med stormsteg. Tre veckor kvar bara och jag undrar hur dessa 6 veckor som gått kunde försvinna så fort.
Kira börjar bli rejält stor nu och är mot förväntan väldigt pigg och smidig.
Hon går glatt på promenader och vi har nu även börjat med viltspår som är en bra och yffsat skonsamt träning för en tjock Labbe. Viltspåren vi än så länge gått klarar hon galant. Hon tycker verkligen det är superskoj och detta är något vi garanterat kommer att fortsätta med. Det roligaste är att hon just nu låter som en gris när hon spårar ;-) är väl lite trångt överallt just nu...


Barnen har tillverkat en "valpstege" som ska räkna ner tills beräknad valpning. De tycker verkligen också att det ska bli spännande.
Har fått kontakt med ganska många bra potentiella valpköpare och det känns skönt att veta att det inte kommer bli några som helst problem att hitta bra hem till de små busarna.

1 kommentar:

  1. Hej hej, hoppas allt är bra? :).

    Jag har igång en bunt med tävlingar på bloggen och det kommer upp nya hela tiden. Just nu har jag igång tävlingar om Personlig almanacka, valfritt plagg från Miss Lia, Eyelash serum, m.m! Tävlingarna hittar du till vänster på bloggen samt i fliken Tävlingar.

    Har nya tävlingar varje vecka nu fram till Jul, så passa på att vara med!

    Kika gärna in & se om det är något som intresserar dig :)

    Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt!

    Ha det gott,
    Kram Nathalié

    SvaraRadera

Kontakt