Sidor

torsdag 6 oktober 2011

Planerade valpar

Kira är dräktig och hon väntar bruna valpar, med SU(u)CH SEVCH Coco Loco's Handyman,den 4 november. Beräknad leverans vid årsskiftet.
Är Ni intresserade av en valp, som är uppvuxen i trygg hemmamiljö och van vid både barn och katter så maila oss och berätta om Er och varför just Ni skulle passa bra som valpköpare så kontaktar vi Er. För oss är det viktigt att våra valpar kommer till ett tryggt och livslångt hem med mycket utevistelse och aktivering.
Vi bjuder alla våra valpköpare på ett års medlemskap i Labradorklubben.
 Vi kommer även behöva en fodervärd till en tik så är Du intresserad av att bli fodervärd hör av Dig gärna redan nu så vi hinner få god kontakt innan det blir aktuellt.

SU(u)CH SEVCH Coco Loco's Handyman "Tage":

Född: 2005-05-31. Höfter A/A. Armbågar U.A. Ögon U.A.. Optigen A normal/Clear (SKk:s remiss) Färgtestad, lämnar inte gult. Mörka fina ögon. Fulltandad. Meriter: Utställning CK-CERT-CACIB-BIR-BIM. Flertalet placeringar i Bästa Hane.  3:e pris nkl jaktprov. Tre 1:a pris öppenklass viltspår. 

BIR BIG  på SKK:s valputställning i Malmö 13 november 2005. Domare på Labrador Bjarne Sörensen, Norge. Domare gruppen Inge-Marie Hagelin. 

1 kommentar:

  1. Hej
    jag skickade ett mail genom hemsidan,sen läste jag här på bloggen att det kanske inte kom fram,du kan väl svara om du har fått mitt mail
    på trorod@telia.com
    MVH
    Linda W

    SvaraRadera

Kontakt