Sidor

söndag 13 juni 2010

12 veckor

Nu är det hela 12 veckor sedan Kiras valpar såg dagens ljus. Det har hänt otroligt mycket under dessa 12 veckor och det är så härligt att få följa. Bloggen är lite dåligt uppdaterad och det beror på att det varit så ofantligt mycket att göra de sista veckorna.

3 valpar bor fortfarande hos oss men två kommer åka denna veckan och den sista kommer åka i slutet av månaden. Det är fullt ös i trädgården nu och de är som lämlar när man släpper ut dem. Allra roligast är när 3 lagom runda labradorer ska ta sig ut genom hundluckan SAMTIDIGT och de står och kämpar för att deras rumpor sitter fast :-)

Vi har i veckan varit på liten mini-semester och passade på hemvägen på att hälsa på Lillis som nu heter Bonzo. Han hade vuxit till sig rejält och var nu i storlek med sina syskon. Han har verkligen fått ett toppenhem och det var kul att se hur glad han blev över att träffa oss. Han är ruskigt snygg och har fått Kiras mörkbruna chokladfärg. Underbar.

1 kommentar:

  1. Härligt med valpingar! Förstår att det är kul att se att de får bra hem.
    Idag var jag på Växthuset och där hittade jag en kylskåpsmagnet med en labbevalp. Den sitter nu på kylen - affirmation kan man kalla det ;)

    SvaraRadera

Kontakt